Život u Zagorju

AAEAAQAAAAAAAAJlAAAAJGE1NjE5NWJiLWVhMWMtNGUzNC1iYmUyLWIyZGFmNGY5ZmU4MAZagorje je samo srce Hrvatske. Mnogi misle da se u Zagorju nema što posjetiti, ali to nikako nije istina. Dođite sami i uvjerite se.

Sa svojih nešto više od 200 tisuća stanovnika, može se reći da Zagorje nije jedna od najnaseljenijih regija. Osobito nakon što su tijekom dvadesetog stoljeća neke poslovne aktivnosti počele propadati, ljudi ostajati bez posla i kruha, mnogi su se odvažili i ostavili svoj rodni kraj seleći se u veće gradove trbuhom za kruhom. Sve je to dovelo do situacije da su mali gradovi i sela raštrkani, ali ni u ovim okolnostima ni kojem slučaju nisu izgubili svoj šarm.

Ostat ćete zapanjeni. Shvatit ćete da ovo područje nudi mnogo više nego što ste mogli uopće zamisliti. Najljepše od svega sigurno je izgubiti se, uzeti bicikl, automobil ili pak ići pješice i upustiti se u pustolovinu kao Robinson Crusoe. Jako će vam se svidjeti.

Restorani, kafići, galerije, kazalište i casina samo su dio ponude. Vi birate. Ako ste igrač JackpotCity app i volite kockanje, probajte svoju sreću i u Zagorju. Ako volite umjetnost odite u muzeje i galerije. Zagorje je regija koja je bogata netaknutom i rajskom prirodom, zdravom hranom i dobrim ljudima. Upoznajte malo ljude i stanovnike koji su ostali u svojim domovima i moći ćete čuti nevjerojatne priče, ali i nevjerojatne savjete. Saznat ćete gdje i kako provesti svoje slobodno vrijeme u ovom izvanrednom, ali pomalo neistraženom dijelu Lijepe naše. Pročitajte i top četiri razloga zašto posjetiti Zagorje koja će vam uistinu pomoći u upoznavanju ovog grada.

Dobro se informirajte i krenite i vi na put u Zagorje. Nećete sigurno požaliti jer je to jedna od najljepših regija koje krase našu domovinu. Ako još niste bili, svakako morate otići – i to čim prije.